Arkiapu

Mynt Care tuottaa virkistystä, hyvinvointia ja seuraa ikäihmisille. Tarjoamme luotettavaa ja säännöllistä seuranpitoa ja apua arkisiin asiointeihin. Palvelualueemme on Helsingin Lauttasaari, Ruoholahti ja Kamppi. Vietämme aikaa yhdessä, seurustelemme ja teemme mukavia asioita seniorin toiveiden mukaan. Näitä ovat esimerkiksi ulkoilu, asiointiapu kaupassa, virastoissa ja kirjastossa. Tapaamme aina suunnitellusti, sovitun tarpeen mukaan.

Mynt Caren Arkiapu on kotitalousvähennyskelpoista. Peruslaskutushintamme sisältää kaikki matka- ja työaikakulut. Minimitapaamisaika on 2 tuntia kerrallaan. Näin haluamme varmistaa kiireettömän kohtaamisen. Kotitalousvähennystä voit saada 60 % arvonlisäverollisen työn osuudesta. Vuoden aikana yksi henkilö voi saada kotitalousvähennystä enintään 3 500 €. Aviopari voi saada vähennystä yhteensä jopa 7000 €. Myös aikuiset lapset voivat ostaa vanhemmilleen palveluja ja saada siitä kotitalousvähennyksen. Omavastuu on 100 euroa. Omavastuu maksetaan vain kerran kalenterivuodessa. Lisätietoja kotitalousvähennyksestä löydät tästä.

Arkiavun peruslaskutushinta on kotitalousvähennyksen jälkeen 19,60 € / h                                      (49 € Sis. Alv 24 % / h - 60 % kotitalousvähennys).

Kysy lisää tai varaa ensimmäinen Arkiapu tapaaminen. info@myntcare.fi tai Puh. 040 170 1454.

Arkiapua voi antaa myös lahjaksi. Lahjakortti on aito ja merkityksellinen lahja, josta seniori ja läheiset saavat aitoa iloa ja turvaa.