Mynt Care

Kotisairaanhoito

Kotisairaanhoito on potilaan kotiin vietyä sairaanhoitoa. Sen tarkoituksena on helpottaa sairaalasta kotiutumista, sairaan henkilön kotona selviytymistä ja tukea omaisia sairaan henkilön kotihoidossa.

Kotisairaanhoitoa ovat erilaiset lääkärin määräämät sairaanhoidon toimenpiteet, kuten näytteiden ottaminen, mittaukset, lääkityksen valvominen ja asiakkaan voinnin seuraaminen sekä kivun helpottaminen.

Kotisairaanhoidosta säädetään terveydenhuoltolaissa. Kotisairaanhoidolla tuetaan kotona asumista. Kotisairaanhoito voi sisältää myös palliatiivisen- ja saattohoidon.

Kotisairaanhoitoa annetaan kotiin silloin, kun henkilö ei alentuneen toimintakykynsä tai sairautensa takia pysty käyttämään muita terveyden- ja sairaanhoidon palveluita. Suurin osa kotisairaanhoitoa saavista potilasta on ikääntyneitä.

Mynt Caren kotisairaanhoidosta vastaa erikoissairaanhoitaja Timo Mynttinen. Verkostossamme on myös joukko sairaanhoitajayrittäjiä, jotka mahdollistavat tarvittaessa suuremmankin palvelukokonaisuuden, sekä luotettavat sijaisjärjestelyt.

Kysy lisää ja sovitaan maksuton palvelutarpeen arvio.

info@myntcare.fi    

Mynt Caren kotisairaanhoito on arvonlisäverotonta luvanvaraista sairaanhoitopalvelua.